Beursgoochelaar Nederland

Wie is John?

De truc van goochelen op een vakbeurs is dat je méér doet dan entertainen. Dat je oog hebt voor het publiek dat je aanspreekt. Dat je de aandacht van dat publiek op een ludiek manier naar een product, merk of bedrijf weet te brengen. En dat je dus heel goed op de hoogte bent van het verhaal dat een bedrijf op een vakbeurs wil vertellen. Zodat je dat op een magische manier kunt verpakken.

Dat is precies wat John Negenkerken goed kan én wat hij leuk vindt om te doen. Hij is namelijk specialist in magic, direct marketing én menselijk gedrag.

Bedrijfsboodschap in een illusie

John heeft ruime ervaring als ondernemer en marketingspecialist en beschikt over een grote mensenkennis. Hij was 20 jaar lang eigenaar van een groot aantal retailstores. Na de succesvolle verkoop hiervan legde hij zich volledig toe op het bestuderen van menselijk gedrag: hoe gaan wij als mensen met illusies om? Hoe werkt ons coping mechanisme, hoe worden wij beïnvloed door marketingtechnieken? Ook slaagde John voor een cursus Neuro Linguistisch Programmeren (NLP).

Menselijk gedrag

Daarnaast is John auteur van diverse artikelen in vakliteratuur, geeft hij lezingen en demonstraties over het beïnvloeden van menselijk gedrag. Hij ontwikkelde bovendien een uniek assessment systeem (The System), waarbij hij met één vraag voor 80% weet wie hij tegenover zich heeft. En wat diegene drijft.

Kortom: John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar illusies die bedrijven niet alleen aandacht, maar ook nieuwe leads opleveren tijdens een beurs.