Beursgoochelaar Nederland

Hoe werkt dat (op de beurs)?

Beursgoochelaar John werkt altijd op de manier die het beste past bij jouw bedrijf en boodschap. Daarom wil hij eerst weten: waarom staat jouw bedrijf op de beurs? Wat wil je vertellen? Tegen wie? En wat is de meerwaarde van het product dat je onder de aandacht wilt brengen? De antwoorden daarop zijn de basis voor de unieke, op maat gemaakte illusies voor jouw bedrijf.

Illusie in de stand

Die illusies voert John soms uit in de buurt van de stand, om rondwandelende bezoekers aan te spreken, het ijs te breken en nieuwsgierigheid te wekken.
Maar hij geeft ook gerust inhoudelijke presentaties ín de stand, met een flinke dosis magic en humor. Of hij fungeert als een ware publieksmagneet met een eigen show in zijn “magician booth”.

Opwarmen en verblinden

Hoe en waar hij ook te werk gaat: hij warmt de beursbezoekers op. Lokt ze over de drempel. Maakt ze nieuwsgierig naar jouw product. Enthousiast over jouw bedrijf. En (tijdelijk) blind voor het aanbod van je beursbuurman. Zo creëert hij voor jouw salesteam de ideale omstandigheden om met die bezoekers, jouw prospects, in gesprek te gaan.

Beurzen in binnen- en buitenland

John werkt vooral in Nederlands taalgebied (Nederland en België), maar hij is ook te boeken voor beurzen in het buitenland en kan zijn presentaties en illusies ook in het Engels uitvoeren.